Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.156g544kcal20.7g105.7g3.7g5.9g
Sokeri 68g275kcal0g67.7g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)140g46kcal4.6g6.3g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g60g431kcal0.6g0.6g47.8g0g
Neilikka, annos 4g1.6g5.8kcal0.1g1.3g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6g19kcal0.7g3.6g0.4g1.7g
Siirappi 56g168kcal0.1g41.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g2977kcal53.6g453.2g104g15.2g
Valittu annoskoko486g1489kcal26.8g226.6g52g7.6g
Annoskoko puolitettuna243g744kcal13.4g113.3g26g3.8g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450