Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 314g239kcal5.9g48.7g0.6g3.1g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)112g45kcal4.6g5.9g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maustekurkku45g7.4kcal0.3g1.3g0g0.8g
Ruohosipuli, tuore5.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.8g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g595kcal22g114.4g2.4g8.2g
Valittu annoskoko486g298kcal11g57.2g1.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna243g149kcal5.5g28.6g0.6g2.1g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234