Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g150g330kcal16.5g13.5g24g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g187g66kcal3g12.9g0.2g2.6g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 26g13kcal0.3g2.5g0g0.4g
Suolapähkinä 0.7g4.5kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g952kcal40.8g63.2g60.4g7g
Valittu annoskoko486g476kcal20.4g31.6g30.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna243g238kcal10.2g15.8g15.1g1.8g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125