Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 30g111kcal3.2g22.7g0.3g1.6g
Kananmuna kuoreton 67g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha242g402kcal46g0g24.2g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g97g264kcal19.4g1g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g1774kcal155.4g53g103.4g4.8g
Valittu annoskoko486g887kcal77.7g26.5g51.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna243g443kcal38.9g13.3g25.9g1.2g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233