Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 113g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper68g109kcal7.5g8.8g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Punajuuri 68g26kcal0.7g4.7g0.1g1.7g
Porkkana, keitetty, suolaton 57g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g113g235kcal3.4g7g21.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g985kcal30g88.8g53.4g11g
Valittu annoskoko486g492kcal15g44.4g26.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna243g246kcal7.5g22.2g13.4g2.8g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492