Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi209g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)77g27kcal0.8g5.3g0.4g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 106g81kcal2g16.4g0.2g1.1g
Sipuli 15g4.6kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana 19g6.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Lanttu 16g4.6kcal0.2g0.7g0g0.3g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g40g105kcal4.8g0.8g8.9g0g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana973g514kcal16.4g50.4g25.4g6.6g
Valittu annoskoko486g257kcal8.2g25.2g12.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna243g129kcal4.1g12.6g6.4g1.7g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386585