Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa63g17kcal0.4g3.3g0.1g1.6g
Peruna (vanha, kuorittu)125g103kcal2.3g22g0.1g1.3g
Paprika, punainen94g24kcal0.8g4.3g0.4g1.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Jauheliha, sika-nauta 125g277kcal21.9g0g21.3g0g
Heinz ketsuppi16g16kcal0.1g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g910kcal52.8g73.2g44g11.8g
Valittu annoskoko486g455kcal26.4g36.6g22g5.9g
Annoskoko puolitettuna243g228kcal13.2g18.3g11g3g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926