Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Sokeri 75g302kcal0g74.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g391kcal11.6g79.8g1.4g4g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g29g158kcal0.1g0.1g17.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen102g34kcal3.4g5g0g0g
Raparperi, tuore146g45kcal1g8g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana973g1922kcal36.6g338g41.2g12g
Valittu annoskoko487g961kcal18.3g169g20.6g6g
Annoskoko puolitettuna243g480kcal9.2g84.5g10.3g3g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180669