Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 68g46kcal10.6g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 241g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 72g55kcal1.4g11.2g0.1g0.7g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g44g74kcal1.5g2.4g6.6g0g
Mustapippuri 0.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tilli, tuore 5.5g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana973g390kcal28.8g32.4g14.2g4.6g
Valittu annoskoko487g195kcal14.4g16.2g7.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna243g97kcal7.2g8.1g3.6g1.2g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334