Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 88g108kcal22.5g0g1.9g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g88g31kcal0.9g3.9g0.4g3.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 7.9g4.8kcal0.4g0.7g0g0g
Persilja 1.8g0.5kcal0g0g0g0.1g
Riisi tumma 37g130kcal2.6g26.8g0.9g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana973g549kcal52.8g62.8g6.4g9.4g
Valittu annoskoko487g274kcal26.4g31.4g3.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna243g137kcal13.2g15.7g1.6g2.4g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147