Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)125g106kcal7.5g18.7g0g3.9g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto38g128kcal7.5g0g10.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.8g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 13g33kcal0.8g5.5g0.8g0.3g
Leipä, vaaleavarras10g22kcal0.8g4.3g0.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana974g691kcal37g74.2g26.8g15.4g
Valittu annoskoko487g346kcal18.5g37.1g13.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna243g173kcal9.3g18.6g6.7g3.9g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.6g2.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631