Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]501g1691kcal60.1g0g185.4g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 501g601kcal82.4g0g30.1g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2004g2806kcal103.4g560.4g13.6g68.1g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g75g481kcal0.8g2.3g53.4g0g
Soijakastike 50g30kcal2.6g4.8g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)100g401kcal29.1g0g32.1g0g
Kananmuna kuoreton 551g786kcal68.9g1.7g56.5g0g
Parmesan formaggio da pasta50g229kcal20g0g16.5g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 25g73kcal2.8g3.8g5.3g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g1002g1102kcal30.1g65.1g80.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9720g16400kcal800.4g1276.2g946.2g136.4g
Valittu annoskoko4860g8200kcal400.2g638.1g473.1g68.2g
Annoskoko puolitettuna2430g4100kcal200.1g319.1g236.6g34.1g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853