Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale1800g2340kcal324g39.6g109.8g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras960g3072kcal132.5g556.8g30.7g78.7g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 510g1326kcal137.7g0g86.7g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1500g900kcal15g67.5g60g9g
Sinappi 90g118kcal3.9g12.7g5.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9720g15513kcal1226.2g1353.2g585.2g178.4g
Valittu annoskoko4860g7757kcal613.1g676.6g292.6g89.2g
Annoskoko puolitettuna2430g3878kcal306.6g338.3g146.3g44.6g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789