Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 376g2668kcal2.8g1.5g300.5g0g
Sokeri383g1555kcal0g382.7g0g0g
Kaurahiutale 481g1799kcal69.7g274g35.1g48.1g
Kaurajauho 165g618kcal24g94.2g12.1g16.5g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 301g116kcal3g18g3g1.8g
Vanilla vaniljakastike gogreen1202g2524kcal6g252.4g168.3g6g
Banaani, kuorittu 1052g915kcal11.1g192.4g4.2g18.9g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 901g668kcal6.8g139.7g3.6g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9720g21726kcal246.8g2709.8g1053.6g202.4g
Valittu annoskoko4860g10863kcal123.4g1354.9g526.8g101.2g
Annoskoko puolitettuna2430g5432kcal61.7g677.5g263.4g50.6g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91343