Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g1572g2201kcal298.7g40.9g99g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1283g1091kcal18g56.5g89.8g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g1283g4492kcal205.3g821.4g33.4g77g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow83g217kcal8.3g8.3g16.7g1.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g642g1668kcal192.5g12.8g96.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9728g19338kcal1445.6g1879.8g670.4g156.6g
Valittu annoskoko4864g9669kcal722.8g939.9g335.2g78.3g
Annoskoko puolitettuna2432g4835kcal361.4g470g167.6g39.2g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081