Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Kesäkurpitsa zucchini 1600g289kcal9g40g6.4g11.2g
Paprika punainen 320g94kcal3g14.4g1.3g6.1g
Paprika keltainen 320g96kcal3g16.3g0.6g6.4g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)96g96kcal7.2g16.3g0.5g2g
Oliiviöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1920g1632kcal88.3g288g9.6g96g
Herkkusieni säilyke 224g38kcal4.7g0.4g0.7g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9728g5298kcal243.8g792g103.8g266.4g
Valittu annoskoko4864g2649kcal121.9g396g51.9g133.2g
Annoskoko puolitettuna2432g1325kcal61g198g26g66.6g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831