Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g100g330kcal16g62g2g6g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto50g140kcal9.5g0g11g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)125g38kcal1.2g7.5g0.2g1.2g
Jauhelihamauste, annos 15g1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g100g170kcal19g0g10g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana974g1447kcal94g146g52g16.6g
Valittu annoskoko487g723kcal47g73g26g8.3g
Annoskoko puolitettuna244g362kcal23.5g36.5g13g4.2g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957