Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä14g3.8kcal0.3g0.6g0g0.3g
Munakoiso, tuore42g7.6kcal0.2g1.3g0.1g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 99g75kcal1.9g15.3g0.2g1g
Paprika punainen 14g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Nakki, Popsi viitonen85g199kcal9.3g2.5g16.9g0g
Tomaattisose tomaattipyree 10g7.5kcal0.4g1.3g0g0.1g
Vesi211g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana975g602kcal24.6g44.8g34.6g6.2g
Valittu annoskoko487g301kcal12.3g22.4g17.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna244g151kcal6.2g11.2g8.7g1.6g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344