Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g6.1g8kcal0.3g1.3g0.2g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g109g66kcal1.6g14.2g0.1g1g
Keittojuures, Pirkka44g11kcal0.4g2g0.1g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g66g60kcal12.5g0g0.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka15g13kcal0.5g2.9g0.2g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen27g5.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g39g26kcal5.9g0g0.3g0g
Ruohosipuli, tuore4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana975g381kcal43g43.4g3.4g3.6g
Valittu annoskoko487g191kcal21.5g21.7g1.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna244g95kcal10.8g10.9g0.9g0.9g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323514