Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.3g0.1g1.1g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g125g185kcal25.3g2.2g8.1g0g
Fetajuusto (Pirkka)63g172kcal10g0.6g14.4g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)25g7.5kcal0.3g1g0.1g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 25g98kcal0.5g0.6g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana975g1120kcal77.4g47.6g67.4g4.2g
Valittu annoskoko488g560kcal38.7g23.8g33.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna244g280kcal19.4g11.9g16.9g1.1g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772