Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis166g186kcal36.6g0g5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g4.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.2g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Ketsuppi, Heinz15g15kcal0.1g3.5g0g0.2g
Sinappinen salaatinkastike pirkka6.2g21kcal0.6g0.5g2.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 270g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.2g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Valkopippuri 0.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana975g624kcal78.4g28.6g22.8g2g
Valittu annoskoko488g312kcal39.2g14.3g11.4g1g
Annoskoko puolitettuna244g156kcal19.6g7.2g5.7g0.5g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859