Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1402g412kcal7.9g74.3g2.8g26.6g
Kidneypapu, suolaliemessä1472g1619kcal114.8g265g7.4g117.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 876g2809kcal234.6g0g209.8g0g
Sipuli (kuorittu)193g52kcal2.5g9.3g0.4g3.3g
Paprika vihreä 596g127kcal5.6g14.9g1.8g11.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.6g0.5g5.7g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Rypsiöljy 49g434kcal0g0g49.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9744g11154kcal742.4g772.4g544.2g331.8g
Valittu annoskoko4872g5577kcal371.2g386.2g272.1g165.9g
Annoskoko puolitettuna2436g2789kcal185.6g193.1g136.1g83g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125826