Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso160g24kcal1.6g3.4g0.3g2.4g
Rypsiöljy 216g1910kcal0g0g216g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]920g3105kcal110.4g0g340.4g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 32g103kcal4.7g5.9g4.2g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9744g21081kcal1457.8g49.4g1763g39.6g
Valittu annoskoko4872g10540kcal728.9g24.7g881.5g19.8g
Annoskoko puolitettuna2436g5270kcal364.5g12.4g440.8g9.9g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119