Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3503g0kcal0g0g0g0g
Puolukka701g238kcal2.8g47.6g3.5g18.2g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g308g1251kcal0g308.2g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g350g1226kcal42g245.2g8.1g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9744g5431kcal89.6g1202g23.2g78.4g
Valittu annoskoko4872g2716kcal44.8g601g11.6g39.2g
Annoskoko puolitettuna2436g1358kcal22.4g300.5g5.8g19.6g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807