Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl1680g2016kcal319.2g15.1g72.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g53g55kcal4.1g8.6g0.3g1.1g
Soijakastike 140g84kcal7.2g13.3g0.1g0g
Ruokosokeri35g143kcal0g35g0g0g
Parsakaali brokkoli 1750g614kcal80.8g34.1g5.2g43.7g
Suippopaprika, makea, Pirkka249g62kcal2.2g11.4g1g4.7g
Sipuli (kuorittu)385g104kcal5g18.5g0.8g6.5g
Cashewpähkinä 350g2010kcal70g65.8g162.2g12.3g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g39g108kcal3.3g6.5g7.3g0.1g
Seesamöljy, kylmäpuristettu70g630kcal0g0g70g0g
Maizena maissitärkkelys123g429kcal1g106.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9744g12507kcal985.6g629.8g638.2g136.8g
Valittu annoskoko4872g6254kcal492.8g314.9g319.1g68.4g
Annoskoko puolitettuna2436g3127kcal246.4g157.5g159.6g34.2g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721