Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit625g812kcal18.7g12.5g81.2g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g1749g5946kcal244.8g0g542.2g0g
Broilerinfilee (Snellman)2499g2074kcal409.7g42.5g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9744g17664kcal1346.4g110g1296.8g0g
Valittu annoskoko4872g8832kcal673.2g55g648.4g0g
Annoskoko puolitettuna2436g4416kcal336.6g27.5g324.2g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231