Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha1600g2880kcal288g0g192g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto328g918kcal62.3g0g72.2g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka200g50kcal1.8g9.2g0.8g3.8g
Chili paprika punainen16g6.4kcal0.3g1.4g0g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)2000g600kcal20g80g8g4g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g220g792kcal61.6g4.4g59.4g0g
Ketsuppi, Pirkka120g128kcal1.2g30g0g1.4g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g80g174kcal5g19.8g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9744g11997kcal891g321.8g762.8g27.8g
Valittu annoskoko4872g5998kcal445.5g160.9g381.4g13.9g
Annoskoko puolitettuna2436g2999kcal222.8g80.5g190.7g7g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716