Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Punaherukka 400g227kcal5.8g30g1.6g20g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%800g480kcal25.6g56.8g16g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 500g2686kcal4.5g3.5g300g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1480g1243kcal16.3g270.8g5.9g26.6g
Fariinisokeri280g1137kcal0g279.7g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl120g694kcal25.3g6.4g60.6g13.9g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)780g2496kcal107.6g452.4g25g97.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9752g19327kcal477.8g2248.4g904.6g316.2g
Valittu annoskoko4876g9663kcal238.9g1124.2g452.3g158.1g
Annoskoko puolitettuna2438g4832kcal119.5g562.1g226.2g79.1g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=65218