Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1560g5460kcal207.5g1060.8g37.4g59.3g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)1400g462kcal46.2g63g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g600g4320kcal6g6g480g0g
Neilikka, annos 4g16g58kcal0.6g12.7g0.6g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g60g187kcal6.6g36g4.2g16.8g
Siirappi 560g1688kcal0.6g415g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9752g29870kcal535g4545.6g1044.4g152.2g
Valittu annoskoko4876g14935kcal267.5g2272.8g522.2g76.1g
Annoskoko puolitettuna2438g7468kcal133.8g1136.4g261.1g38.1g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450