Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1199g2038kcal239.7g0g119.9g0g
Sipuli (kuorittu)539g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g599g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Tomaattimurska 1199g352kcal6.7g63.5g2.4g22.8g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g120g68kcal4.4g12.1g0.2g0g
Rypsiöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Vesi899g0kcal0g0g0g0g
Punaviini300g210kcal0.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9756g6387kcal524.6g274.4g297.6g94g
Valittu annoskoko4878g3193kcal262.3g137.2g148.8g47g
Annoskoko puolitettuna2439g1597kcal131.2g68.6g74.4g23.5g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608