Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola225g360kcal18g9g29.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima450g1755kcal130.5g0g135g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Oliiviöljy 63g557kcal0g0g63g0g
Paprika punainen 1530g448kcal14.4g68.8g6.1g29.1g
Jauheliha, sika-nauta 1800g3986kcal315g0g306g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g540g864kcal43.2g21.6g70.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9756g16085kcal1049.2g224.8g1220.2g67.4g
Valittu annoskoko4878g8043kcal524.6g112.4g610.1g33.7g
Annoskoko puolitettuna2439g4021kcal262.3g56.2g305.1g16.9g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535