Nauhapastaa broilerinjauhelihalla ja kasviksilla

-Keitä vesi ( noin litra)
-Lisää oliiviöljy ja suola
-Lisää tagliatellet veteen ja keitä pakkauksessa olevan ajan mukaan.

-Poimi tagliatellet vedestä pastakauhalla (ÄLÄ kaada vettä pois!!) siivilään ja huuhtase kraanaveden alla.

- Pistä pasta valmiiksi lautasille
- Lisää pastasta säästettyyn keitinveteen kasvikset pakkasesta ja keitä siinä kunnes ovat kypsiä.

- Kaada kasvikset keitin vesineen siivilän läpi ja huuhtase kraanan alla.

-Laita lautasille jossa pasta odottaa
- Paista pastan kiehumista odotellessasi pannulla broilerin jauheliha ruokalusikallisessa rypsiöljyä kivan rapeaksi.

- Mausta broileri miten haluat
- Kaada paistettu broikku lautaselle pastan ja vihannesten kylkeen.

-lisää ketsuppia jos tahdot
-nauti.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Omenao
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle, euroshopper847g2930kcal101.6g608.8g10.2g0g
Suola, annos 3g90g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 216g1912kcal0g0g216.2g0g
Pirkka broilerin paistijauheliha 250 g, annos 250g2252g2905kcal337.8g0g202.7g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka1351g932kcal54g148.6g10.8g41.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 122g1075kcal0g0g121.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9756g19510kcal986.8g1514.8g1123g83.8g
Valittu annoskoko4878g9755kcal493.4g757.4g561.5g41.9g
Annoskoko puolitettuna2439g4877kcal246.7g378.7g280.8g21g
Arvot/100g100g200kcal10.1g15.5g11.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223021