Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1800g630kcal18g117g9g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1350g4327kcal361.4g0g323.2g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g720g2520kcal129.6g424.8g28.1g43.2g
Sipuli (kuorittu)288g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g720g1152kcal5.8g43.2g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9756g17413kcal1037g1197.6g937.8g96.2g
Valittu annoskoko4878g8707kcal518.5g598.8g468.9g48.1g
Annoskoko puolitettuna2439g4353kcal259.3g299.4g234.5g24.1g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720