Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)1440g950kcal216g0g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Chili paprika punainen90g36kcal1.8g8.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka200g22kcal2.2g2.2g0.4g2g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1600g368kcal22.4g54.4g6.4g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk60g23kcal1g4.6g0.1g3g
Kasvisliemikuutio, Knorr40g112kcal3.2g3.8g9.6g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 52g14kcal1.6g0.6g0.4g0.8g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Sitruunamehu, laimentamaton300g63kcal0.9g4.8g0g0.3g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9756g4388kcal510g193.4g167.6g25.6g
Valittu annoskoko4878g2194kcal255g96.7g83.8g12.8g
Annoskoko puolitettuna2439g1097kcal127.5g48.4g41.9g6.4g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107