Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 125g134kcal28.9g0g1.9g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g63g45kcal1.6g10.5g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Timjami 1.2g3.5kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Punaviini 31g22kcal0.1g0.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g9g11kcal0.1g2.2g0g0g
Ruusukaali 125g31kcal1.7g2.4g0.6g3.1g
Pinaatti 125g17kcal2g0.5g0.4g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g592kcal69.6g33.8g12.4g11g
Valittu annoskoko488g296kcal34.8g16.9g6.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna244g148kcal17.4g8.5g3.1g2.8g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680