Kaalisökö

Paistetaan jauheliha (käytin peuraa kun sitä on pakkasessa) mustapippurin, sipulin ja suolan kanssa.

Paistetaan silputtu kaali, lisätään siihen vähän siirappia ja kourallinen yrttejä (kynteliä, salviaa, timjamia ym.) ja suolaa.

Keitetään riisi.

Sitten vaan sekoitetaan kaikki.

Syödään puolukan, ketsupin tai soijakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eijairmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi tumma 29g101kcal2g20.8g0.7g1.2g
Kaali, valkokaali257g54kcal3.1g8.7g0.5g5.4g
Peurapaisti, käsittelemätön161g161kcal35.3g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Siirappi 6.4g19kcal0g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g745kcal81.6g71.6g13.2g14.2g
Valittu annoskoko488g373kcal40.8g35.8g6.6g7.1g
Annoskoko puolitettuna244g186kcal20.4g17.9g3.3g3.6g
Arvot/100g100g76kcal8.4g7.3g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178531