Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g53g32kcal0.8g6.8g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit11g15kcal0.3g0.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g120kcal3g19.8g3.4g3.4g
Valittu annoskoko488g60kcal1.5g9.9g1.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna244g30kcal0.8g5g0.9g0.9g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720