Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g188g45kcal2.3g6.4g0.4g3.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha94g156kcal17.8g0g9.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g3.8g6kcal0.3g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana978g443kcal41.8g17.2g21.4g8.4g
Valittu annoskoko489g222kcal20.9g8.6g10.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna244g111kcal10.5g4.3g5.4g2.1g
Arvot/100g100g45kcal4.3g1.8g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732