Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3000g9904kcal60g90g1050g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen600g198kcal19.8g29.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g500g2000kcal0g500g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g600g384kcal21g1.2g150g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g180g587kcal13.5g97.2g12.6g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9760g26145kcal228.6g1435.6g2425.2g9.4g
Valittu annoskoko4880g13072kcal114.3g717.8g1212.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna2440g6536kcal57.2g358.9g606.3g2.4g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135761