Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g1538g1461kcal107.6g230.6g15.4g123g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g1337g4546kcal187.2g0g414.5g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g1070g214kcal26.7g12.8g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.3g0.8g6.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g134g139kcal10.6g21.8g0.8g2.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 334g1103kcal6.7g10g117g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl33g301kcal0g0g33.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g33g244kcal0.3g0.3g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9760g16232kcal688.6g589.6g1227.8g265g
Valittu annoskoko4880g8116kcal344.3g294.8g613.9g132.5g
Annoskoko puolitettuna2440g4058kcal172.2g147.4g307g66.3g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701