Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1600g5128kcal428.3g0g383g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g200g208kcal15.8g32.6g1.2g4g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Kookosöljy 100g40g355kcal0.3g0g39.7g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g2120g1081kcal29.7g159g23.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g60g45kcal4.5g5.7g0.3g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g200g60kcal2g12g2g6g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)60g45kcal0.7g9.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9760g14168kcal978.2g495.4g901.6g41.2g
Valittu annoskoko4880g7084kcal489.1g247.7g450.8g20.6g
Annoskoko puolitettuna2440g3542kcal244.6g123.9g225.4g10.3g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536