Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g1502g1577kcal217.7g67.6g30g82.6g
Sipuli 651g197kcal8.1g31.2g1.3g11.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2503g626kcal32.5g105.1g5g0g
Valkosipuli 150g163kcal11.9g24.5g0.9g3.2g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 75g531kcal0g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9760g6185kcal540.4g456.8g194.6g193.8g
Valittu annoskoko4880g3093kcal270.2g228.4g97.3g96.9g
Annoskoko puolitettuna2440g1546kcal135.1g114.2g48.7g48.5g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740