Kukkakaalipyre

Keitä kukkakaali suolaisessa vedessä pehmeähköksi.

Posta vesi , mutta ota siitä talteen noin puolidesiä myöhemmin lisättäväksi.

Muusaa kukkakaalit sauvasekoittimella vähän, lisää voi, ja jatkaa muusaamista, lisää kerma, valkoviinietikka ja valkopippuri.

Lisää välillä keitinlientä tee hieman perunamusia notkempaa, lisää juustoraaste ja muusaa vielä hetki.

Maista vielä suola ja lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 2000g477kcal36g43.6g6g45.6g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g20g20kcal0g4.2g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl400g1428kcal8g12g152g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa400g1200kcal92g0g92g0g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9768g7149kcal274g124.2g596.2g93.2g
Valittu annoskoko4884g3574kcal137g62.1g298.1g46.6g
Annoskoko puolitettuna2442g1787kcal68.5g31.1g149.1g23.3g
Arvot/100g100g73kcal2.8g1.3g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370130