Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1517g1150kcal28.4g234g3g15.2g
Tomaatti 502g114kcal2.8g17.3g1.5g7g
Punasipuli, kuorittu, 100g233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g194g310kcal15.5g7.8g25.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g770g424kcal23.9g49.3g15.4g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa1004g1305kcal180.7g13g55.2g0g
Oliiviöljy 58g516kcal0g0g58.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 584g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 23g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9772g7765kcal508.8g665.2g318.4g52.4g
Valittu annoskoko4886g3882kcal254.4g332.6g159.2g26.2g
Annoskoko puolitettuna2443g1941kcal127.2g166.3g79.6g13.1g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634