Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 251g114kcal7.5g12g3.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)151g190kcal16.6g0.5g13.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 82g280kcal8.3g57.1g1g2.9g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo5g36kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana978g1238kcal64.8g139.2g44.6g5.8g
Valittu annoskoko489g619kcal32.4g69.6g22.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna245g310kcal16.2g34.8g11.2g1.5g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124326