DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 26g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkokaali keräkaali 293g81kcal3.5g11.9g0.6g6.1g
Voi vähäsuolainen 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Siirappi 8.3g25kcal0g6.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha141g233kcal26.7g0g14.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana978g857kcal61.8g39.8g47g13g
Valittu annoskoko489g428kcal30.9g19.9g23.5g6.5g
Annoskoko puolitettuna245g214kcal15.5g10g11.8g3.3g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464