Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g125g169kcal21.2g0.6g9g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g53g184kcal3.7g42g0.4g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.7g7.7kcal0.3g0.5g0.5g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow50g40kcal2.1g6.5g0.4g1.5g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g6.2g1.6kcal0g0.5g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g2.5g8.1kcal0.2g1.2g0.2g0.2g
Ruokasuola jodioitu 1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana978g1325kcal57.2g106g74g3.6g
Valittu annoskoko489g663kcal28.6g53g37g1.8g
Annoskoko puolitettuna244g331kcal14.3g26.5g18.5g0.9g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.8g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524