Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g26g87kcal3.4g16.5g0.7g2.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)137g48kcal1.4g9.4g0.7g1.9g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g79g87kcal19.7g0g0.8g0g
Suolakurkku (Rainbow)35g11kcal0.3g2.1g0g0g
Paprika, punainen21g5.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Porkkana, tuore26g7.3kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g88g88kcal2.3g4.2g6.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g1.7g4.5kcal0.2g0.2g0.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore7.9g2kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana978g707kcal57.2g76g19.4g12.4g
Valittu annoskoko489g353kcal28.6g38g9.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna245g177kcal14.3g19g4.9g3.1g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026