Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 34g229kcal9.1g2.3g19.7g4.2g
Kirjolohifilee 1998g3304kcal334.7g0g219.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Paprika punainen 679g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Juuriselleri 300g94kcal3.7g13.8g0.6g9.3g
Inkivääri, tuore, silputtu60g48kcal1.1g10.7g0.5g1.2g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Soijakastike 72g43kcal3.7g6.8g0.1g0g
Rypsiöljy 108g954kcal0g0g107.9g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 959g1285kcal23.3g273.8g2.7g28.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g12711kcal785.8g737.8g711g142.4g
Valittu annoskoko4896g6356kcal392.9g368.9g355.5g71.2g
Annoskoko puolitettuna2448g3178kcal196.5g184.5g177.8g35.6g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785