Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl1728g6048kcal241.9g8.6g553g0g
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g672g517kcal38.3g73.2g2g0g
Piparjuuri, annos 10g96g36kcal4.3g10.6g0.3g7.2g
Vesi960g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 480g1872kcal10.2g10.6g201.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g17464kcal614.4g298.2g1517.6g47g
Valittu annoskoko4896g8732kcal307.2g149.1g758.8g23.5g
Annoskoko puolitettuna2448g4366kcal153.6g74.6g379.4g11.8g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940